Details

As part of a full house renovation, the kitchen that was once was separated from the family room was unified by removing the wall and installing a peninsula with a waterfall cast-glass countertop with seating on one side and cabinet storage on the other. A custom floating banquette in the windowed corner creates a casual dining area while leaving space for a bar with wine storage, a tall pantry and a computer workstation. The kitchen remained similar in size to what it was prior to the renovation, but it feels more spacious with infinitely greater interest with a combination of dark rift oak stained cabinetry and painted upper cabinets along the perimeter.

General Contractor: Al-Jon Construction
Interior Design: Douglas Lederman, Audrey Sundheimer Interiors
Photographer: Robert Grant

Greenwich, CT