Details

This family of four was relocating from California and renovating their new home. The wife, an interior designer, had a well-defined vision of what she wanted. Decisions were made quickly and decisively, often across time zones. The kitchen has high, vaulted ceilings with exposed beams that are complimented by a large skylight to lend an airy feeling to the space. The many windows in the kitchen limited the placement of upper cabinetry, so dishes were placed in base cabinets with the walk-in pantry handling the bulk of storage needs. A glass enclosed, walk-in wine cellar, glass-front SubZero refrigerator took up the remainder of available wall space, so freezer drawers and additional freezer/fridge drawers were incorporated into the base cabinetry design. A black, six-burner Cornu Fe and Quartzite Blizzard countertops and chrome hardware complete this dramatic, yet family friendly effect.

Greenwich, CT

Paul Johnson
pauljohnsonphoto.com